OSPA Winner 2023 - We did it !

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

We dit it !

Inspanningen en streven naar perfectie worden steeds beloont. Dit wordt bewezen door als winnaar uit de bus te komen voor de Benelux OSPAs in de categorie van Outstanding Security Training Initiative.

Onze brede waaier aan trainingen op gebied van beveiliging, en specifiek deze met de nadruk op OSINT en SOCMINT alsook de inlichtingencyclus. bieden een oplossing aan de beveiligingsuitdagingen van de ordehandhavingsprofessionals. Dankzij ons uitgebreid programma verwerven professionals geavanceerde tools en technieken voor het proactief monitoren, opsporen en voorkomen van criminele activiteiten. Hierdoor help het team van Videntium.be de operationele efficiëntie te verbeteren en bij uitbreiding eveneens de openbare veiligheid.

Digitaal veiligheidsbewustzijn  is meer dan enkel beroep doen op hard en software. Een veiligheidscultuur creëer je, bewustwording moet geleerd worden , kwetsbaarheden moeten in kaart gebracht worden

Menselijke factoren en fysieke veiligheid gaan in deze hand in hand. De verdediging is maar zo sterk als de zwakste schakel. Als je het risico niet kent kan je de bedreiging ook niet inschatten.